×

Despre Noi

Restaurant Amarante

din pura pasiune pentru ospitalitate si calitatea culinara

Delicii culinare, servicii de calitate și o atmosferă placută! Acestea sunt primele motive pentru care restaurantul Amarante iese în evidență in orasul Bacau.

Tot ceea ce am creat, este din pura pasiune pentru ospitalitate si calitatea culinara.

Fiind motivați să creăm un spațiu elegant, liniștit și relaxant, unde serviciile și bunătățile culinare se întâlnesc, restaurantul Amarante este pauza zilei de care cu toții avem nevoie.

Meniul?

La noi poți găsi o bucătărie caracterizată prin flexibilitate, o gamă largă de ingrediente folosite și o bogată varietate regională a rețetelor.

Da, avem cu ce ne lăuda. Știi de ce? Pentru că avem nu unul, ci 3 meniuri din care poți alege.

 

Restaurantul Amarante este pauza zilei de care cu totii avem nevoie

Romanesc - Italienesc - Chinezesc

La noi le gasesti pe toate!

Meniul? La noi poți găsi o bucătărie caracterizată prin flexibilitate, o gamă largă de ingrediente folosite și o bogată varietate regională a rețetelor.Da, avem cu ce ne lăuda. Știi de ce?

Pentru că avem nu unul, ci 3 meniuri din care poți alege.

Pentru că suntem români, bineînțeles că puteți alege din meniul Tradițional Românesc, unde cârnăciorii și platourile în stil țărănesc sunt de nelipsit. Ca să joci bine-n horă, trebuie să mănânci bine și sănătos, așa spun românii!

Al doilea tip de meniul, este cel Italienesc, unde poți gusta din varietatea de specialități italiene. Penne, Spagetti, Bruschetti sau Pizza? Tu alegi! Noi garantăm că toate preparatele sunt delicioase!  Cum ar spune Italienii, - buon appetito-!

Dar, mai avem ceva! Extravagent de data aceasta și totodată de pe alt continent, vă invităm să  vă bucurați, cu sau fără bețisoare, de mâncarea specific chinezeasca! Știți să spuneți poftă bună în chineză? Nu-i nimic, nici noi nu știm, dar știm că savoarea nu lipsește din farfurie!

Noi mergem sa pregatim meniul zilei, ni te alaturi?